En Fremmed Betaler Måltidet Til En Sulten Mor På IKEA

Foreldre ofrer mye for barna sine. Mange jobber lange dager for å gi barna sine en trygg oppvekst, mens andre har flere jobber for å sikre familien tak over hodet.

 

Noen går til og med sultne for å sikre at barna sine har nok å spise.

 

Facebook-medlemmet Steffen opplevde nylig dette i en IKEA-restaurant. Han observerte nemlig en fortvilt dame, som helt klart hadde store problemer med å gjøre barnet sitt lykkelig.

 

Jeg sitter på IKEA og spiser en kjøttbolle. Ok, min femtende kjøttbolle. Og damen i hjørnet ... venter. Hun har vært her siden før jeg kom. Inn kommer en mann med en liten gutt, toppen 4 år gammel. «Du skulle vært her for en time siden», sier kvinnen en smule opprørt. «Vel, nå er jeg her, og her er han.» Mannen snur seg for å gå.

Hun sier: «Kan jeg låne noen kroner til å kjøpe kjøttboller? Jeg har bare nok til lunsj for ham og ikke meg.» Han kikker seg rundt for å se om noen ser dem. «NO!» sier han og går. Hun rister bare på hodet og går til disken sammen med gutten. Hun bestiller kjøttboller og juice til gutten.

Tenåringen i skranken sier at kortet hennes har en saldo på 25 kroner. Hun tar med seg gutten og går til bilen, der hun finner noen småpenger. Hun og gutten setter seg ned med kjøttbollene, og hun setter fram maten og juicekartongen til ham.

 

Hun spør om mamma kan få en kjøttbolle, og han gir henne den han nettopp har tatt en bit av. (Jeg smiler litt for meg selv). Jeg går bort og henter meg mer å drikke.

Jeg gir kassereren betalingskortet. Og ber ham om å trekke meg for en salat, en stor tallerken kjøttboller, en sandwich og to stykker med ostekake. Jeg ber ham om å servere maten til kvinnen uten å fortelle at den er fra meg. Jeg skribler ned et par ord på en konvolutt med kulepennen jeg bruker på jobb og legger to 500-lapper i konvolutten.»

På konvolutten står det: Hold ryggen rak. Gi aldri opp! Du VIL. Du KAN. :)

 

Dette gjorde han både ut av godhet, og for å vise at det alltid finnes mennesker som er villige til å hjelpe andre som sliter i hverdagen.

Vi håper at Steffen historie hjelper å inspirere andre som ham til å gjøre det samme for å hjelpe planeten og andre.

Hvis du liker denne historien, kan du abonnere på e-postlisten vår under for flere fantastiske historier, og ta en titt i nettbutikken vår.

 

ABONNER PÅ NYHETSBREVET VÅRT FOR Å FÅ FLERE INTERESSANTE HISTORIER

* Sett Inn Her

Older Post Newer Post