Konsernsjef Sparket Etter Flere Feil

For noen måneder siden, sendte styret i Bodø-selskapet M3 Anlegg ut en melding som erklærte at selskapet skulle slås konkurs. Mange er raske til å legge skylden på de dårlige rådene og valgene til administrerende direktør, som foretrekker å forbli anonym. Pressemeldingen på konkursforespørselen, ble underskrevet av styreleder, som skrev til en lokal avis om hendelsen.

«Vi har hatt store økonomiske utfordringer gjennom hele 2017. I løpet av den korte perioden siden tiltredelsen, har dagens styre hatt et klart fokus på å gjennomgå drift og prosjekter, for å få en god oversikt over, og kontroll over selskapets situasjon», sa han.

Byggefirmaet er involvert i grunnarbeid, ble grunnlagt i 2004, og er basert i Bodø. M3 Anlegg er et av landets største selskaper i denne sektoren, med lokalt eierskap i virksomheten. Rundt 180 ansatte vil miste jobben som følge av konkursrapporten.

«Vi beklager på det sterkeste konsekvensene dette får for våre ansatte, leverandører, aksjonærer, partnere og andre kreditorer», sa styret i rapporten.

Det er mulig med fremtidig investering, at de over 180 berørte personene vil få en form for kompensasjon, som f.eks. betydelige sluttpakker som er i forhandlingsfasen.

Det er viktig å alltid se på de positive utfallene fra situasjoner som disse. Av de mange som er rammet av dårlige beslutninger fra administrerende direktør, vil bare en brøkdel gjennomgå tøffe tider, mens det vil gå bra med de resterende.

Hvis du likte denne historien, og ønsker å holde deg oppdatert på lignende, kan du abonnere på e-postlisten vår. Du kan også besøke nettbutikken vår, der du kan sjekke ut produkter av høy kvalitet.

 

ABONNER PÅ NYHETSBREVET VÅRT FOR Å FÅ FLERE INTERESSANTE HISTORIER

* Sett Inn Her

Older Post Newer Post