Svenska föräldrar kastar ut son efter att han kommer ut som gay – ber honom komma hem 2 veckor senare…

Svensk tonåring tvingades ur sitt hem tidigare i månaden efter ett gräl om hans homosexualitet. Efter att hans inlägg på Facebook fått spridning resulterade det i en oväntad våg av stöd. Två veckor efter händelsen ville hans föräldrar att han skulle flytta hem igen… Men av en annan anledning.


Tidigare i månaden avslöjade Tomas Andersson att han är homosexuell för sina föräldrar. Tomas familj kastade ut Tomas efter att ha sagt att sexualitet är ett val och en fråga om tro. Det hela hände i deras hem i Stockholm under vad Tomas beskrev som en ”tragisk” helg.


“Jag kunde inte tro det jag hörde mina föräldrar säga när jag berättade om min sexualitet. Det är inte stenåldern vi lever i och jag väntade mig inte att de skulle reagera på det här sättet. Men en del av mig är glad att det här hände. Ingenting händer utan anledning,” sa Tomas.


Vid 26 års ålder var det hög tid för Tomas att hitta eget boende. Med ett deltidsjobb och skulder från universitetsstudierna visste han att det inte skulle bli lätt. Han insåg att han inte hade något annat val än att flytta från den skadliga miljön som han befann sig i.


Men Tomas visste att ingenting händer utan anledning. Två veckor efter incidenten hände någonting helt otroligt. När Tomas föräldrar fick reda på det var de väldigt angelägna om att han skulle flytta tillbaka.

Since you’re here, sign up for our newsletter for a 20% discount code!

* indicates required

Older Post Newer Post